Har du et bilde fra dette området? Send inn bilde

Asmaløy hyttefelt

902mm Nedbør per år
40  Snødager
0m Hoh (ca)
- Avstand alpinanlegg
17 km Avstand skiløype
4 km Turløype
1 km Butikk
1 km Kollektiv

Beskrivelse

Asmaløy hyttefelt er et hyttefelt i Hvaler kommune i Østfold fylke. Den nærmeste skiløypen er Fredrikstadmarka skiløype, med 17km til løypens utgangspunkt. Bunnpris Hvaler er nærmeste butikk, omtrent 1km unna. Hyttefeltet ligger omtrent 0 meter over havet.

Det er i snitt 902mm regn og snø per år i dette området. Nedbøren fordeler seg over 121 dager. Det vil si at det i snitt er oppholdsvær i 244 dager.

Aktiviteter i nærheten

Her er et utvalg aktiviteter i nærheten feltet Asmaløy hyttefelt. Avstanden er oppgitt i luftlinje til aktivitens senter. Løyper kan derfor være vesentlig nærmere enn oppgitt avstand.

Presentasjon av været

902mm Nedbør per år
121 (33%) Dager med nedbør
40  Snødager
Værdata er basert på gjennomsnitt siste 10 år. Kilde: Met.no, NVE.no - Denne oversikten er fremdeles under utvikling og kan inneholde feil og unøyaktige data. Rapporter feil

Spørsmål og svar

Lurer du på noe om Asmaløy hyttefelt. Her kan du stille dine spørsmål og få svar!

Still et spørsmål

Still et spørsmål

For å kunne stille et spørsmål må du være logget inn:
Registrer bruker


Logg inn
E-post:

Passord:


Er du en utbygger?

Bli mer synlig på Velghytte.no. Med et abonnement fremhever vi ditt hyttefelt, og gjør det mer synlig for nye hytte- eller tomtekjøpere.

Ta kontakt på +47 917 70 501

Webkamera

Webkamera i nærheten av Asmaløy hyttefelt.

Levert av webcams.travel

På denne siden finner du nærmeste aktiviteter, skiløyper, skianlegg, butikker og mye mer informasjon om Asmaløy hyttefelt. Du kan også stille spørsmål eller dele nyttig informasjon om feltet.