Produsentbilde fra https://www.kontio.com/no-NO/modeller/aspen-chalet/

Aspen - Chalet

brand

Kontio

Imponerende Kontio Aspen er en modell med to fremskutte plan. Den høye, lyse stuen med formede gavlvinduer gir Aspen-modellen stil. Med sin effektive planløsning er Kontio Aspen også egnet for flere beboere og gjester. A-modellens hovedinngang er på den øvre siden av skråningen, og her finnes det også utendørs oppbevaringsplass for sportsutstyr B-modellen har hovedinngang på nedsiden av skråningen, ved kjelleretasjen. Begge variantene har en kjelleretasje med badstue, soverom og oppvarmet bod. Det øvre planet består av stue, kjøkken og ytterligere soverom. I loftsetasjen er det enda mer plass.

Informasjon

Nettside: https://www.kontio.com/no-NO/modeller/aspen-chalet/

Bruksareal: 135.5

Soverom: 3

Utforming: Vinkel

Hems: Full loftsetasje

Mønt himling: Ja

Om Kontio

Kontio er verdens største leverandør av tømmerhus og hytter. Du kan kontakte den norske salgsavdelingen på +47 90 84 31 33 eller kontio@mietinen.no.

Kontiotuote Oy (også kjent som Kontio) er del av finske PRT-Forest Group. Konsernet er et familieforetak og omfatter sju selskaper med fokus på trehus og byggematerialer. Kontio har en meget solid økonomi og er blitt tildelt sertifikatene "Finlands sterkeste" og "Achiever", også tegn på at selskapet er en sterk og pålitelig samarbeidspartner. De siste 45 år har Kontio levert mer enn 50 000 tømmerbygninger.

Mer informasjon finner du på selskapets nettside.

Del din erfaring

Har du bygget denne hyttemodellen? Del din erfaring med andre!