Produsentbilde fra

Aurora 998

brand

Saltdalshytta

Vår visningshytte ved Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta er flittig besøkt av folk som drømmer om egen hytte. Visningshytta er en av mange fine modeller i Aurora 998-familien.

Hytta som er utstilt på Hellerudsletta (Aurora 998 C) er i større grad tilpasset bruken som visningshytte, noe som blant annet innebærer at den har et mer kompakt kjøkken. A-modellen har både stort kjøkken og en romslig utebod.

I tillegg til det som er nevnt ovenfor, har hytta tre fine soverom i klassisk Aurora-stil. Stue/kjøkken er på hele 40 kvm, så her er det både plass til et solid langbord i tilknytning til kjøkkenet, og en god sofagruppe fremme mot utsikten. I likhet med visningshytta har vi ikke spart på vinduene mot utsikten

Også denne utgaven har en romslig hems som kan innredes etter eget ønske. På illustrasjonsbildene over har vi delt av den bakerste delen til sovehems, mens den fremre delen har et galleri mot stua. Som på visningshytta har vi her brukt et hemsrekkverk av glass, noe som gir interiøret et ekstra løft. Glassrekkverk er ikke standard i vår leveranse, men du står fritt til å la en lokal glassmester levere dette.

Kilde: Saltdalshytta

Informasjon

Nettside:

Bruksareal: 91.8

Soverom: 3

Utforming: Saltak

Hems: Hemsloft

Mønt himling: Ja

Om Saltdalshytta

Del din erfaring

Har du bygget denne hyttemodellen? Del din erfaring med andre!