Produsentbilde fra https://www.kontio.com/no-NO/modeller/glass-house-hus-126/

Glass House Hus 126

brand

Kontio

På Kontios Glass House-modeller kompletterer de store vindusflatene med panoramautsikt og det velværefremmende tømmeret hverandre på en perfekt måte. Atmosfæren kan fremmes enda mer med et godt planlagt utemiljø, moderne utemøbler og et stilrikt interiør. Dette huset har behagelige og praktiske mål og passer på mange ulike typer tomter. Hjemmets hjerte er en åpen løsning som omfatter kjøkken og stue. Glass House-husene bygges med saltak eller pulttak i to ulike retninger, og altanen er med eller uten tak.

Informasjon

Nettside: https://www.kontio.com/no-NO/modeller/glass-house-hus-126/

Bruksareal: 116

Soverom: 3

Utforming: Pulttak

Hems: Nei

Mønt himling: Nei

Om Kontio

Kontio er verdens største leverandør av tømmerhus og hytter. Du kan kontakte den norske salgsavdelingen på +47 90 84 31 33 eller kontio@mietinen.no.

Kontiotuote Oy (også kjent som Kontio) er del av finske PRT-Forest Group. Konsernet er et familieforetak og omfatter sju selskaper med fokus på trehus og byggematerialer. Kontio har en meget solid økonomi og er blitt tildelt sertifikatene "Finlands sterkeste" og "Achiever", også tegn på at selskapet er en sterk og pålitelig samarbeidspartner. De siste 45 år har Kontio levert mer enn 50 000 tømmerbygninger.

Mer informasjon finner du på selskapets nettside.

Del din erfaring

Har du bygget denne hyttemodellen? Del din erfaring med andre!