Har du et bilde fra dette området? Send inn bilde

Kaholmen hyttefelt

529mm Nedbør per år
40  Snødager
0m Hoh (ca)
- Avstand alpinanlegg
11 km Avstand skiløype
2 km Turløype
2 km Butikk
2 km Kollektiv

Beskrivelse

Kaholmen hyttefelt er et hyttefelt i Fredrikstad kommune i Østfold fylke. Du finner 2 skiløyper i området. Den nærmeste er Fredrikstadmarka skiløype, med 11km til løypens utgangspunkt. Joker Kråkerøy er nærmeste butikk, omtrent 2km unna. Hyttefeltet ligger omtrent 0 meter over havet.

Det er i snitt 529mm regn og snø per år i dette området. Nedbøren fordeler seg over 81 dager. Det vil si at det i snitt er oppholdsvær i 284 dager.

Aktiviteter i nærheten

Her er et utvalg aktiviteter i nærheten feltet Kaholmen hyttefelt. Avstanden er oppgitt i luftlinje til aktivitens senter. Løyper kan derfor være vesentlig nærmere enn oppgitt avstand.

Presentasjon av været

529mm Nedbør per år
81 (22%) Dager med nedbør
40  Snødager
Værdata er basert på gjennomsnitt siste 10 år. Kilde: Met.no, NVE.no - Denne oversikten er fremdeles under utvikling og kan inneholde feil og unøyaktige data. Rapporter feil

Spørsmål og svar

Lurer du på noe om Kaholmen hyttefelt. Her kan du stille dine spørsmål og få svar!

Still et spørsmål

Still et spørsmål

For å kunne stille et spørsmål må du være logget inn:
Registrer bruker


Logg inn
E-post:

Passord:


Er du en utbygger?

Bli mer synlig på Velghytte.no. Med et abonnement fremhever vi ditt hyttefelt, og gjør det mer synlig for nye hytte- eller tomtekjøpere.

Ta kontakt på +47 917 70 501

Webkamera

Webkamera i nærheten av Kaholmen hyttefelt.

Levert av webcams.travel

På denne siden finner du nærmeste aktiviteter, skiløyper, skianlegg, butikker og mye mer informasjon om Kaholmen hyttefelt. Du kan også stille spørsmål eller dele nyttig informasjon om feltet.