Produsentbilde fra https://www.kontio.com/no-NO/modeller/levi-chalet/

Levi - Chalet

brand

Kontio

Kontio Levi med loft er en tradisjonell og kompakt bygning for hvile og avslapning i alle årstider. Den praktiske planløsningen gjør livet enklere, men vi har naturligvis også tenkt på hyggen og bokomforten. De store panoramavinduene slipper inn mye lys, og den gode takhøyden i stuen skaper ekstra romfølelse. De ulike modellene leveres med eller uten badstue. Alle varianter har tre koselige soverom, og den romslige loftsetasjen gir ekstra plass til overnattingsgjester. Varme sommerdager kan du tilbringe ute på den store altanen. Ved siden av entreen har du en bod til alt fritidsutstyret. Hverdagsaktivitetene er adskilt mellom de ulike planene på en naturlig måte. Inngangsplanet har en stue med stor takhøyde og flotte panoramavinduer, et romslig kjøkken og spiseplass samt et stort soverom med klesskap. Den rettlinjede A-modellen med saltak har ikke badstue, men derimot to soverom på øvre plan.

Informasjon

Nettside: https://www.kontio.com/no-NO/modeller/levi-chalet/

Bruksareal: 82

Soverom: 3

Utforming: Med ark

Hems: Hemsloft

Mønt himling: Ja

Om Kontio

Kontio er verdens største leverandør av tømmerhus og hytter. Du kan kontakte den norske salgsavdelingen på +47 90 84 31 33 eller kontio@mietinen.no.

Kontiotuote Oy (også kjent som Kontio) er del av finske PRT-Forest Group. Konsernet er et familieforetak og omfatter sju selskaper med fokus på trehus og byggematerialer. Kontio har en meget solid økonomi og er blitt tildelt sertifikatene "Finlands sterkeste" og "Achiever", også tegn på at selskapet er en sterk og pålitelig samarbeidspartner. De siste 45 år har Kontio levert mer enn 50 000 tømmerbygninger.

Mer informasjon finner du på selskapets nettside.

Del din erfaring

Har du bygget denne hyttemodellen? Del din erfaring med andre!