Om Velghytte.no

​Velghytte.no handler om å gjøre det enklere å velge hytte. Vi har kartlagt hyttefelt, skiløyper og aktivitetstilbud over hele landet, slik at du enklere kan utforske ditt eget hyttefelt, eller velge hvor du ønsker å skaffe deg hytte. 

Å bygge hytte er ofte en stor investering, og det er ikke alltid lett å få oversikt over hvilke aktører og håndverkere en bør bruke. Velghytte.no gir deg oversikt over hytteprodusenter og utallige hyttemodeller, slik at du enklere kan velge den perfekte modellen for deg. 

Du vil også kunne følge med i hyttemarkedet gjennom vår blogg og i sosiale medier. Med spennende reportasjer, hyttebesøk, tester og omtaler vil vi inspirere deg til å leve din hyttedrøm.

Vi skal gjøre det vi kan for å presentere presentere hyttelivet og hyttemarkedet på en så oversiktlig og enkel måte at alle skal ha mulighet til å velge hytte.

Velghytte.no ble lansert i oktober 2018 og er fremdeles under utvikling. Du kan vente deg nye spennende funksjoner og mer innhold hver måned i tiden fremover.

Konseptet fikk i 2018 støtte fra Innovasjon Norge.

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Eirik er daglig leder i Velghytte.no. Han er opprinnelig fra Oslo-regionen, men har i mange år bodd i Bergen, der han har kone og 3 barn i alderen 6 til 11 år. Eirik har et stort engasjement for hyttelivet, og reiser gjerne på hyttetur i alle årstider. 

- For meg handler hyttelivet både om å komme bort fra hverdagen, men vel så mye om å komme seg ut i naturen. Å fotografere en fantastisk soloppgang fra hyttetrappa, dra på skitur i preparerte løyper på høyfjellet, finne flyten i en ny alpinløype og å løpe ned smale stier på fjellet er minner jeg stadig lengter tilbake til. 

Eirik har besøkt hytter mange steder i landet, men ønsker å oppleve flere spennende hyttefelt rundtom i landet. 

- Hvert hyttefelt har noe unikt med seg. Jeg liker først og fremst å komme meg opp på fjellet når jeg skal på hytta, men er oppvokst med båt og badestrand like nedenfor huset. Sjølivet har noe fantastisk med seg det og.

E-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


ANNONSE Hyttebloggen.no
Saltdalshytta - en av Norges største hytteproduse...
Hvilken ferdighytte bør du velge?

 

Har du interesse for hytte og hytteliv? Følg oss på Facebook