En unik mulighet for utbyggere av hyttefelt

En unik mulighet for utbyggere av hyttefelt

Nye digitale løsninger gir store muligheter for hyttefelt og utbyggere.

Stadig flere som skal bygge hytte bruker digitale verktøy for å komme frem til hvilken leverandør de skal bruke. Den digitale revolusjonen er nå også på vei inn i hyttemarkedet.

- Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra både forbrukere, hytteprodusenter, utbyggere og bransjen generelt, forteller Eirik N Helgøy, daglig leder for Velghytte.no. Mange sier de har savnet en slik løsning, og blir veldig glade når de får vite at den nå finnes. 

Velghytte.no er en ny digital nettportal som gjør det enklere for forbruker å få oversikt over hyttefelt og ferdighytter i Norge. Forbruker kan enkelt søke etter hyttefelt og destinasjoner, sortert etter kjøretid fra eget hjem. 

Støtte fra Innovasjon Norge

Mot slutten av 2018 fikk selskapet støtte fra Innovasjon Norge. Støtten var et viktig bidrag for den første fasen av prosjektet.

- Det betyr mye for oss at Innovasjon Norge har tro på konseptet og teamet, forteller Helgøy.

Solid markedsføring

Med nesten 3000 unike brukere i uken har portalen allerede blitt et populært verktøy. Selskapets styrke er teamets unike erfaring innen markedsføring og utvikling av digitale forbrukerverktøy. 

- Vi når forbrukere gjennom mange ulike kanaler, kan Helgøy fortelle. Med målrettede annonser i sosiale medier, Google, FINN, VG og god eksponering på hyttemessene er konseptet blitt godt kjent allerede. Men Helgøy er klar på at dette bare er begynnelsen:

- Vi har en veldig god plan for vekst, både når det gjelder markedsføring og utvikling av nye løsninger. 

Selskapet har en rekke spennende utvidelser under utvikling som vil utvikle portalen videre. Det legges også et betydelig arbeid inn i å kartlegge aktører fra hele Norge.

Annonsemuligheter

Nettportalen har nå åpnet for at utbyggere og destinasjoner kan annonsere sine hyttefelt på portalen. Helgøy kan fortelle at dette er svært attraktive produkter:

- Dette er en unik mulighet for utbyggere som ønsker flere kjøpere av tomter og hytter. Vi er overbevist om at alle som bestiller disse produktene vil få en en svært høy fortjeneste på dette. Prisene er satt på en nivå som gjør at alle skal ha mulighet til å være med. Spesielt de som er tidlig ute med å bestille vil kunne få veldig mye igjen for det de legger inn i dette. For større aktører har vi også mulighet til å skreddersy en større pakke.

Her ser du en oversikt over selskapets produkter for utbyggere og destinasjoner.

Daglig leder Eirik N Helgøy

 

Har du interesse for hytte og hytteliv? Følg oss på Facebook