Årets hyttefelt - vinn weekend på fjellet

KONKURRANSE: Vi kårer årets hyttefelt! Send inn ditt forslag på Facebook og du får sjansen til å vinne en weekend på fjellet til en verdi av 3000,- kr.

Vi har testet 4 ulike system for oppheng av ski. Finn det systemet som passer best for deg! Mange ski i boden blir fort rotete og uoversiktlig. Et skioppheng gjør boden, garasjen eller hytta ryddigere og tar vare på skiene. Vi har testet en rekke varianter. 

HYTTETUR: Høstferien ble brukt i majestetisk landskap på jakt etter bestefars gamle hytte

Rottefella har nå kommet med en ny binding som gir deg mulighet til å flytte skibindingen mens du står på skien. Har det noe for seg?

 

Saltdalshytta er Norges største hytteprodusent og har levert hytter siden 1979. 

Mange drømmer om hytte på fjellet eller ved vannet. Hyttedrømmen kan noen ganger virke utilgjengelig på grunn av lange byggeprosesser, men en ferdighytte kan ofte spare deg for mye penger og venting.

Våren nærmer seg og det er snart tid for å beise terrassen hjemme eller på hytta. Det er ikke så komplisert, men det er noen ting en helst bør huske på.

Det har vært en usedvanlig snørik vinter mange steder i landet. Flere hytter har fått store skader, mens noen hytteeiere nok har måkt langt mer snø enn nødvendig fra sine tak. Hvor mye snø tåler din hytte?

En hytte fra arkitektkontoret Snøhetta trenger ikke å være et milliardprosjekt dekket av marmor. Nå får du Snøhetta-hytte til litt over millionen.

Påskeferie er for mange synonymt med fjell, snø og hytte. For å få mest mulig ut av ferien kan det være lurt å planlegge litt på forhånd. Her er en pakkeliste for deg som skal på hyttetur i påsken.

Mange drømmer om egen hytte. Det er nesten en halv million hytter i Norge. Interessen ser ikke ut til å bli mindre.

Hytte er ofte forbundet med mer kostnader enn inntekter. Anskaffelse, vedlikehold og forbruk kan fort bli dyrt, og langt fra alle ønsker jobben med å leie ut. Men lønner det seg å bygge nytt eller kjøpe brukt hytte?

Planlegger du hytteferie i påsken? For mange er måltidene en av de viktigste faktorene for en vellykket hyttetur. Men hvilken mat bør du velge?