Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
Høy aktivitet i hyttemarkedet

Høy aktivitet i hyttemarkedet

8/30/2019

Sommeren er snart over, og hyttesesongen for sjøhytter er snart over. For fjellhytter varsler meglerne at det kan bli høy aktivitet og salgsrekorder.

 

De siste årene har det kommet ulike rapporter fra meglere fra forskjellige regioner i landet. Mye tyder på at den høye aktiviteten i hyttemarkedet først og fremst bidrar til høyere priser på de mest populære destinasjonene. Meglere fra Norefjell, Geilo og Trysil melder om god interesse, mens mindre steder har mer variabel interesse. Her er det store variasjoner mellom disse gruppene, men det er et trekk som har blitt tydeligere de senere årene.

Sjøhytter i populære områder langs sjøen i nærheten av de store byene har også hatt en solid prisutvikling den senere tiden. Det er også en tendens av disse hyttene brukes mer enn tidligere.

Det nærmer seg også sesongen for fjellhytter, og flere meglere rapporterer forventning om god aktivitet allerede på høsten. Det kan tyde på en vinter med salgsrekorder på flere populære destinasjoner.

Flere artikler