Høy aktivitet i hyttemarkedet

Høy aktivitet i hyttemarkedet

30.08.2019

Sommeren er snart over, og hyttesesongen for sjøhytter er snart over. For fjellhytter varsler meglerne at det kan bli høy aktivitet og salgsrekorder.

De siste årene har det kommet ulike rapporter fra meglere fra forskjellige regioner i landet. Mye tyder på at den høye aktiviteten i hyttemarkedet først og fremst bidrar til høyere priser på de mest populære destinasjonene. Meglere fra Norefjell, Geilo og Trysil melder om god interesse, mens mindre steder har mer variabel interesse. Her er det store variasjoner mellom disse gruppene, men det er et trekk som har blitt tydeligere de senere årene.

Sjøhytter i populære områder langs sjøen i nærheten av de store byene har også hatt en solid prisutvikling den senere tiden. Det er også en tendens av disse hyttene brukes mer enn tidligere.

Det nærmer seg også sesongen for fjellhytter, og flere meglere rapporterer forventning om god aktivitet allerede på høsten. Det kan tyde på en vinter med salgsrekorder på flere populære destinasjoner.

 Del på X (Twitter) Del på Facebook

Følg vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra .

Ditt navn

Din e-postadresse

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du sidens vilkår.

Aeto
Digitale løsninger med kunstig intelligensHar din bedrift tatt i bruk kunstig intelligens for å gjøre rutineoppgaver? Aeto AS leverer rådgivning og digitale løsninger som tar i bruk kunstig intelligens for å forenkle din hverdag.Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!https://aeto.no+47 917 70 501Annonse