Saltdalshytta -  en av Norges største hytteprodusenter

Saltdalshytta - en av Norges største hytteprodusenter

07.10.2018

Saltdalshytta er en av Norges største hytteprodusenter og har levert hytter siden 1979. 

I 1999 overtok Tromsø-duoen Per Aronsen og Ole Monsen Saltdalsbygg. Selskapet hadde stor vekst og ble i juni 2017 solgt til John H. Andersen-eide Mestergruppen. Mestergruppen er med det Norges største hyttebygger. Gründerne er med videre som minoritetsaksjonærer. Mestergruppen er en stor aktør i det norske boligmarkedet, og bygger rundt 3500 boliger i året.

Rusånes på Saltdal produserer hyttene. Selskapet har levert mer enn 4000 hytter. De har avdelinger i alle deler av landet. I dag bygger selskapet omtrent 450 hytter og 50 hus i året.

Videoen i toppen er Saltdalshytta sin egen presentasjonsvideo.

Hyttemodeller

Saltdalshytta har mange ulike hyttemodeller. Den opprinnelige serien var Rustik, med liggende panel og smårutete vinduer. Senere har produsenten kommet med flere andre serier, hver med en rekke ulike hyttemodeller.

Aurora er en populær serie fra Saltdalshytta, som bygges både til fjells og ved sjøen.

Hyttene leveres i ferdige moduler, som bygges klare på fabrikk og monteres raskt og enkelt på tomten.

Johaug-sponsor

Saltdalshytta ble i 2017 sponsor for Therese Johaug. En del av avtalen innebærer at hun disponerer en av deres hytter ved Sjusjøen.

(Bildet er produkt- og illustrasjonsbilder fra Saltdalshytta)

 Del på X (Twitter) Del på Facebook

Følg vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra .

Ditt navn

Din e-postadresse

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du sidens vilkår.

Aeto
Digitale løsninger med kunstig intelligensHar din bedrift tatt i bruk kunstig intelligens for å gjøre rutineoppgaver? Aeto AS leverer rådgivning og digitale løsninger som tar i bruk kunstig intelligens for å forenkle din hverdag.Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!https://aeto.no+47 917 70 501Annonse