Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
TEST: Skioppheng for langrenn og alpint

TEST: Skioppheng for langrenn og alpint

11/15/2018

Mange ski i boden blir fort rotete og uoversiktlig. Et skioppheng gjør boden, garasjen eller hytta ryddigere og tar vare på skiene. Vi har testet en rekke varianter. 

 

Testen viser at det finnes flere gode løsninger på markedet. Vi har sett på pris på de ulike produktene, og sammenlignet basert på pris per langrennsski en får plass til med de ulike løsningene. 

Spesielt når det gjelder skøyteski opplever vi at løsningene skiller seg fra hverandre. Store Away utmerker seg med den helt klart beste løsningen på dette problemet.

Når det gjelder montering i tak er det Mira Racks og SkiJack som har gode løsninger for dette.

Store Away, Mira Racks og SkiJack har alle sine styrker og svakheter, og er alle gode produkter på hver sin måte. Skipeg skuffet mest med at skiene må støttes på gulvet, noe som tar bort litt av poenget med et skioppheng.

Vi tror alle fire produktene vil passe til noen, og anbefaler derfor å se på alle løsningene for å finne den som passer deg best. For dem som er på jakt etter høy kvalitet og gjennomførte løsninger skiller spesielt Store Away seg positivt ut og kåres dermed til testvinner.

TEST: Mira Racks skioppheng for langrenn og alpint

 Mira Racks er et solid bygget skistativ til en god pris. Flere varianter gjør at stativet passer inn de fleste steder. Solide kvalitetsdeler er det første inntrykket vi sitter med når vi åpner esken med skistativet fra Mira Racks. Produktet krever noe montering, men det gjøres raskt og enkelt. Så lenge du ikke har for bred skiftenøkkel, ...
https://velghytte.no/blogg/test-mira-racks-skioppheng-for-langrenn-og-alpint

TEST: Skipeg skioppheng for langrenn og alpint

 Skipeg hjelper deg med å holde orden i boden, men har en vesentlig svakhet i forhold til de andre løsningene. Skipeg er testens billigste produkt, men har bare plass til ett par ski. Om en regner pris per ski blir faktisk produktet blant de dyreste variantene i testen.  Ved første øyekast virker dette som et forlokkende og billig pr...
https://velghytte.no/blogg/test-skipeg-skioppheng-for-langrenn-og-alpint

TEST: SkiJack skioppheng for langrenn og alpint

SkiJack er et enkelt og fornuftig valg for deg som vil ha et billig skistativ rett ut av esken. SkiJack er et enkelt og billig alternativ. Det finnes i rød eller grå variant, begge med en svart foring der skiene festes. Produktet krever ingen montering eller tilpasning, en fester det direkte opp på veggen med to skruer. Det er verdt å leg...
https://velghytte.no/blogg/test-skijack-skioppheng-for-langrenn-og-alpint

TEST: Store Away fleksibelt oppheng for ski og utstyr

Store Away leverer et fleksibelt system der en enkelt kan bytte mellom ulike moduler for oppheng av ski, staver eller snowboard. Om sommeren kan en enkelt bytte til moduler for sykkel eller hageredskaper.
https://velghytte.no/blogg/test-store-away-fleksibelt-oppheng-for-ski-og-utstyr
Flere artikler