Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
TEST: Skipeg skioppheng for langrenn og alpint

TEST: Skipeg skioppheng for langrenn og alpint

11/15/2018

 Skipeg hjelper deg med å holde orden i boden, men har en vesentlig svakhet i forhold til de andre løsningene.

 

Skipeg er testens billigste produkt, men har bare plass til ett par ski. Om en regner pris per ski blir faktisk produktet blant de dyreste variantene i testen. Ved første øyekast virker dette som et forlokkende og billig produkt. Det mange kanskje ikke er klar over er at systemet faktisk ikke henger skiene opp. Det er mer en støtte for å organisere skiene langs veggen. Skiene må hvile på gulvet. Vi har sett enkelte kreative løsninger der en bygger en list over gulvet. Det kan være en grei løsning, men da må en faktisk bygge en egen løsning i tillegg til produktet. Festet er laget av plast, og virker solid nok til sitt bruk. Den svarte fargen passer bra til produktet, og vi liker fargevalget med de røde vingene på alpint-produktet.

Montering av langrennsproduktet gikk enkelt og greit. En fester en skrue på hver side. Alpint-varianten var litt mer knotete. En må først feste basen, og deretter plassere de aktuelle skiene inn, før en skrur inn og fester sidefestene. En får da tre hull i veggen som er tilpasset den aktuelle skien. Skal en justere den noen millimeter inn vil hullene komme i konflikt med de forrige hullene, og fort løsne. Vi skulle helst sett at bredden kunne justeres uten å skru nye hull i veggen.

Konklusjon

Skuffelsen over at skiene faktisk må hvile på gulvet er det vi likte minst med denne løsningen. Produktet kan virke billig, men per ski er det faktisk blant det dyreste alternativet. Produktet er likevel ikke håpløst, det gir god organisering for deg som trenger å organisere skiene inntil veggen. Pris ​Skipeg ​​99,- ​Skipeg for alpint ​199,- ​- Skipeg.com

Flere artikler