Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
TEST: SkiJack skioppheng for langrenn og alpint

TEST: SkiJack skioppheng for langrenn og alpint

11/15/2018

SkiJack er et enkelt og fornuftig valg for deg som vil ha et billig skistativ rett ut av esken.

 

SkiJack er et enkelt og billig alternativ. Det finnes i rød eller grå variant, begge med en svart foring der skiene festes. Produktet krever ingen montering eller tilpasning, en fester det direkte opp på veggen med to skruer. Det er verdt å legge merke til at skruene som leveres er av typen TX25, en slags stjerneumbrako. Det gir godt feste når en skal skru, men da holder det ikke med et vanlig stjerneskrujern. Stativet er et enkelt og lite produkt, noe som fungerer bra til langrennsski. For tyngre slalomski er det lett for at presset blir litt for stort for systemet, slik at støttene bøyes utover. Det er flere gode alternativer i testen som er mer solide og bedre tilpasset alpinski. For skøyteski er vi bare delvis fornøyd med dette produktet. Spalten mellom vingene er så smal at skøyteski skal kunne henges opp uten ekstra tilbehør. Samtidig er avstanden så stor at skiene våre blir hengene ganske langt oppe på skituppene, noe som i ytterste konsekvens kan skade skiene. Siden systemet har en enkel konstruksjon kan vingene presses ut mot siden og øke størrelsen på åpningen. Da slippes skøyteskiene enda lenger ned og presset mot tuppene blir enda sterkere. Alternativt kan en prøve å presse skiene oppover, men det presset fører også til at spalten øker kan gjøre at andre ski slippes lenger ned. Stavholderne under er en smart idé, men stavene kan fort komme litt i veien for skiene. Vi liker også godt at det finnes et eget takfeste for produktet.

Pris ​SkiJack ​399,- Per langrennsski: ​80,-

Konklusjon

SkiJack er et billig og enkelt stativ som gjør jobben med å henge opp ski på en god måte. Noe ustabilitet i og ikke helt optimal løsning for skøyteski gjør at produktet ikke når helt til topps i testen. Lav pris og enkel montering gjør at produktet får vårt anbefalt-stempel. Et førstevalg for deg som bare skal henge opp noen få ski på veggen.

http://www.skijack.no
Flere artikler