Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
TEST: Store Away fleksibelt oppheng for ski og utstyr

TEST: Store Away fleksibelt oppheng for ski og utstyr

11/15/2018

Store Away leverer et fleksibelt system der en enkelt kan bytte mellom ulike moduler for oppheng av ski, staver eller snowboard. Om sommeren kan en enkelt bytte til moduler for sykkel eller hageredskaper.

 

Inntrykket av kvalitet var noe av det første vi la merke til for med dette systemet. Alt fra emballasje, innpakning og den robuste følelsen av produktet virker gjennomtenkt og godt produsert. Vi likte godt tanken om enkelt å kunne bytte ut skimodulen med en sykkelmodul. Det gir fleksibilitet mellom ulike sesonger, men gjør også at en slipper nye skruhull i veggen hver gang en endrer utstyr i boden.

For å få fullt utbytte av systemet anbefaler vi at en bruker de store, fleksible veggmodulene. Disse gir god plass til justering både i høyde og bredde. Samtidig gjør den store svarte platen at systemet ble vesentlig dyrere i innkjøp og per ski enn alternativene. De røde veggmodulene hektes inn på fire hull i veggplaten, og festes med en liten skrue nederst.

Om en ønsker lavere pris kan en kjøpe den minste veggmodulen, som har plass til ett oppheng. En kan da skru en veggmodul til veggen, og bytte ut hvilket oppheng som festes i denne.

Vi likte godt den svarte fargen på veggmodulen, kombinert med en behagelig rødfarge på opphengene.

For skøyteski kan en legge på én eller to foringer på skimodulen. Disse gjør at skiene kan presses inn, slik at de slipper å henge på skituppene. Dette er den helt klart mest gjennomførte løsningen for skøyteski i denne testen.

Den mest gjennomførte, fleksible og eksklusive løsningen for oppheng av ski og annet utstyr

For dem som har behov for å feste stativet i taket har ikke Store Away per i dag noen god løsning. Vi skulle gjerne sett en takmontert stang med ett modulfeste på hver side.

​Produkt​Pris​Pris per langrennsski
​Ski- og stavpakke 100cm (testet)​2190,-​110,-
​Ski- og stavpakke 64cm​1490,-​149,-
​Skipakke 3​780,-​78,- (ingen staver)

Konklusjon

Store Away er det systemet som har vist mest fleksibilitet og kvalitetsfølelse i denne testen. Prisen er noe høy, men for mange kan det være en god investering. Samtidig har en mulighet til å kjøpe små modulpakker som gjør prisen vesentlig lavere. Systemet har den helt klart beste løsningen for skøyteski. Fleksibiliteten og den gjennomførte kvalitetsfølelsen gjør at Store Away er vår testvinner.

Store Away

Testen er en uavhengig test gjennomført av Velghytte.no. Eventuelle skistativ som produsenten har stilt til disposisjon er sendt tilbake etter at testen var utført.

Flere artikler