Intellibo - et intelligent styringssystem for din hytte

IntelliBo på Hyttemessen i Bergen

Vi har sett nærmere på en aktør som kan gjøre livet på hytta mer behagelig.

De fleste av oss kjenner til følelsen av å endelig ankomme hytta etter lange og anspente timer i bilen, bare for å bli møtt av grøssende iskalde rom. Etter et par timer med oppvarming kan ullgenser og jakke komme av, og ferien er i gang. Men dette er et fenomen som tilhører fortiden. Intelligente styringssystemer bli mer og mer populære både hjemme og på hytta, og med Intellibo får du en skreddersydd løsning. Ikke bare kan slike smarte løsninger spare deg for unødvendige strømkostnader, men det er også en betraktelig trygghet for deg som hytteeier.

Med et intelligent styringssystem kan du varme opp hvert rom fra mobilen eller nettbrett en time eller to før du ankommer hytta. Deretter vil du ha full kontroll på ulike tekniske enheter som TV, lyd og belysning, alt fra en eneste app. Etter ankomst kan du også styre alt fra TVen din om ønskelig, det er nøyaktig det samme bildet du ser uansett. Brukervennlighet er i høyt fokus hos Intellibo. Har du installert sikkerhetssystemer på hytta kan også disse inkluderes i styringssystemet. På denne måten har du alltid oversikt om det skulle oppstå uventet aktivitet på hytta di.  

Det første steget er kartlegging av eget behov. Noen ønsker et komplett system med innebygd TV i veggen som dukker frem etter behov, andre vil kun ha kontroll på oppvarming og belysning i enkelte rom. Mulighetene er virkelig kun avhengig av eget ønske. De fleste av oss har allerede elektriske installasjoner på hyttene våre, men dette er ingen hindring om du ønsker et automatisert system. Intellibo er skreddersydd for etterinstallasjon, og vil sammen med deg som kunde designe systemet som dekker ditt behov.

 

Har du interesse for hytte og hytteliv? Følg oss på Facebook