Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
Fjellmøbler - håndlagede hyttemøbler fra Hallingdal

Fjellmøbler - håndlagede hyttemøbler fra Hallingdal

2/5/2019

Skal du ha nye møbler på hytta? Da bør du ta en kikk på Fjellmøbler.

 

Vi møtte Fjellmøbler på Hyttemessen i Bergen i januar. Deres store stand var som innsiden av en hytte, med stue, spisestue og kjøkken. En kan med en gang se at det er treverk som er Fjellmøbler sin spesialitet. Gylne farger sender sterke assosiasjoner mot hytte og hytteliv. Fargene og treverket skaper hyttestemning selv om du står midt i konferansesalen til Hotel Quality Edvard Grieg.

Historien om Fjellmøbler begynte da Per Egil Vårdal flyttet fra Ål til Canada. Han jobbet der på et møbelverksted og ble spesielt interessert i å kunne tilpasse møbler etter kundens ønske. Etter at han flyttet hjem til Hallingdal begynte han med møblesnekring som hobby, før han tok steget ut og etablerte egen bedrift. 

I 2017 fikk selskapet sin nye logo og profil. Den fjell-inspirerte, enkle logoen og inspirerende profilen er verdt å nevne i seg selv. Alt fra logo, bannere og visittkort gir en helhet rundt produktene.

Et av produktene vi hørte flere la merke til på messen var skinnsofaene. Disse er ikke laget av Fjellmøbler selv, men kan bestilles i ulike varianter direkte fra Fjellmøbler. Den grå sofagruppen av skinn passet perfekt inn rundt det solide sofabordet av tre.

Fjellmøbler fra Hallingdal

Solid håndverk kommer til en pris. Skal du ha solide møbler fra Fjellmøbler må du være forberedt til å betale mer enn det du gjør på IKEA. Samtidig er dette solide møbler som kan vare i lang tid, spesielt om en tar vare på dem. For deg som har råd til investeringen er dette solide og spennende møbler som sannsynligvis vil vare i årevis. 

Videoen er hentet fra Fjøllmøbler sin nettside. Den gir noen glimt fra møbelproduksjonen og kan fort gjøre deg inspirert.

Ønsker du å bli inspirert av spennende hyttemøbler? Sjekk bilder og produkter på Fjellmøbler sin nettside.

Flere artikler