Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
Hytte fra Snøhetta - Gapahuk

Hytte fra Snøhetta - Gapahuk

10/3/2018

En hytte fra arkitektkontoret Snøhetta trenger ikke å være et milliardprosjekt dekket av marmor. Nå får du Snøhetta-hytte til litt over millionen.

 

Snøhetta har tegnet en ferdighytte for Rindalshytter. Det er en enkel hytte på 116 m2 som skal passe inn på de fleste tomter og beliggenheter. Den skal kunne passe inn ved sjøen, på fjellet og i skogen. Leverandøren omtaler dette som arkitektur i verdensklasse. 

Hytten fremstår ved første øyekast som en ganske enkel struktur. Grunnflaten ser ut som et kvadrat, med et litt skjevt saltak. Men både vegger og tak har diagonale og vinklede linjer. Taket ser ut som et saltak, men det går nesten diagonalt over hytten, og gir dermed sin karakteristikk av å kunne vendes i alle retninger.

Hytten har store vindusflater i flere retninger, noe som gir mulighet for å komme tett på naturen. Den innvendige innredningen er forholdsvis enkel, men dekker likevel de viktigste funksjoner for de fleste familier. Deler av uteplassen er overdekt og en finner en rekke smarte detaljer både på innsiden og utsiden.

Miljøhensynet skal være tatt i betraktning i mange av hyttens detaljer. Materialene skal ha lite vedlikeholdsbehov og være nøye valgt ut.

Gapahuk fremstår som en unik ferdighytte både i Norge og internasjonalt. Smart utforming og lav pris gjør dette til et spennende valg for mange.

Flere artikler