Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
Bamsebo

Kilde: Boligpartner

Bamsebo

Bamsebo er en hyttemodell fra Boligpartner. Dette er en ferdighytte utformet som oppstugu med full loftsetasje og 3 soverom.

Leverandør: Boligpartner

Bamsebo er en romslig hytte med store vinduer og føyer seg inn i rekken av våre hyttemodeller med oppstuggu. Med en meget smart planløsning og god størrelse, er Bamsebo en etterspurt hytte for flate tomter. Hovedplanet rommer en flott hall med god garderobeplass og en stor bod; brukt som innvendig bod eller som sportsbod. Videre har Bamsebo en delvis åpen kjøkken- ogstueløsning på til sammen nær 35 kvadratmeter. Rundt spisebordet er det god plass til å samle familie og venner til herlige måltider og fine samtaler. Stuen har utgang til en overbygget uteplass – hvor påskesolen kan nytes i fred og ro. Videre har hytta to store soverom i 1. etasje, bad og to boder, der den ene kan bygges om til badstue. Bamsebo sin attraktive oppstuggu er alle familiers favoritt. Her oppe byr hytta på sitt tredje soverom, WC, samt en meget lys og innbydende hemsstue. Perfekt når du får venner på hyttebesøk, eller kanskje du trenger plassen selv. Vinduene her strekker seg fra gulv til tak og lar lyset flomme inn i stua. Helt fantastisk.

Anbefalingernyhet

Ingen anbefalinger enda.

Kjenner du til denne hyttemodellen?
Skriv en anbefaling

BTA: 124.2

BYA: 119

Soverom: 3

Hems Full loftsetasje

Utforming:Oppstugu