Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
Bratthø

Kilde: Boligpartner

Bratthø

Bratthø er en hyttemodell fra Boligpartner. Dette er en ferdighytte utformet som vinklet hytte med full loftsetasje og 4 soverom.

Leverandør: Boligpartner

Bratthø er en romslig sokkelhytte over to plan med et bruksareal på 147 kvm. Store vinduer og innslag av stein gir et særegent og tidsriktig uttrykk. Bratthø har en planløsning som gjør at hytta er utmerket som familie- og generasjonshytte. Inngangspartiet finner du på hovedplanet. For øvrig finner du her også «voksenavdelingen» med god garderobeplass og tilhørende bad. I tillegg rommer hovedplanet en stor kjøkken- og stueløsning, trapperom, separat WC, innvendig bod og en romslig utvendig sportsbod. Via trappen kommer du ned til underetasjen. Her finner du en stor stue og to innvendige boder, hvorav den ene kan romme et vaskerom. Videre har underetasjen også et romslig bad med mulighet for badstue, pluss hele tre soverom. Bratthø er tilpasset skrå tomter og har flere verandaer.

Anbefalingernyhet

Ingen anbefalinger enda.

Kjenner du til denne hyttemodellen?
Skriv en anbefaling

BTA: 146.2

BYA: 103

Soverom: 4

Hems Full loftsetasje

Utforming:Vinklet hytte