Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Velghytte.no © 2022

x
Trolltunet

Kilde: Norgeshus

Trolltunet

Trolltunet er en hyttemodell fra Norgeshus. Dette er en ferdighytte utformet som oppstugu med full loftsetasje og 3 soverom.

Leverandør: Norgeshus

Trolltunet består av fem enheter som til sammen danner et koselig tun; hovedhytte, anneks, stabbur, badehus og garasje med bod.Hovedbygningen er ei klassisk oppstuggu med stor boltreplass. Fra et overbygd inngangsparti kommer du inn i en entré med praktisk inngang til vaskerom, wc og bod. Hallen som ligger innenfor leder deg inn til oppholdsrommet på den ene siden og soveromsgangen på den andre siden. I tillegg ligger trappen opp til andre etasje i hallen. I soveromsfløyen har du to store soverom, bad og badstue. I 2. etasje er nok et soverom, nok et bad, bod og loftsstue med utgang til en overbygd terrasse.Stua og kjøkkenet er i en åpen løsning, men kjøkkenet ligger noe skjermet og har plass til et hyggelig kjøkkenbord. I tillegg er det god plass til et stort langbord i stua — her er det lagt til rette for å nyte god mat og godt selskap. Fra stua er det utgang til en delvis overbygd terrasse.Ildstedet er plassert slik at man kan se flammene godt fra både sofakroken, langbordet og kjøkkenbordet.Annekset har overbygd inngangsparti, oppholdsrom med plass til både en liten kjøkkeninnredning, kjøkkenbord og stoler, sofa pluss garderobeplass. I bakkant ligger soverommet.Badehuset gir en luksuriøs spafølelse. Det er rom for badstue og toalett i separate rom. I hovedrommet er det plass for dusj, hjørnebadekar og vask med liten baderomsinnredning.Garasje er praktisk — også på hytta!  I bakkant har arkitekten lagt en stor bod som man har tilgang til fra garasjen, men den har også egen utvendig inngang.Det nette stabburet har den klassiske overbygde inngangen og et klokketårn.

Anbefalingernyhet

Ingen anbefalinger enda.

Kjenner du til denne hyttemodellen?
Skriv en anbefaling

BTA: 138

Soverom: 3

Hems Full loftsetasje

Utforming:Oppstugu